Miehille

Tämänpäivän mies huolehtii itsestään ja tietää miten tärkeää on, että  yleisilme on hoidettu. Tähän kuuluu ainakin, että kasvojen iho on hoidettu,  kädet ovat siistit ja jalat tuntuvat hyviltä kengissä. Miesten iho eroaa naisten ihosta. Ihon hoito ja kosmetologilla käynti ei ole enää tarkoitettu pelkästään naisille.  Miehillä iho on usein paksumpi, ihotalia on enemmän sekä hikirauhaset toimivat aktiivisemmin kuin naisilla. Ihossa on myös enemmän karvoitusta ja näinollen parranajo ärsyttää useinmiten ihoa. Hoidot eivät katso ikää tai ihon kuntoa eikä hoidoista tarvitse tietää  etukäteen, sillä suunnittelen sinulle yhdessä sopivan hoitomuodon.

Alla muutamia esimerkkejä miehille suunnatuista hoidoista, myös hoidon alussa voi kertoa omia toiveita ja hoito räätälöidään juuri sellaiseksi, kun on tarve.

homme_tuotteethd.200x200 vincent-clerc_hd.200x200

Kasvohoito 60 min 90€

Hoito tehdään erityisesti miehen iholle suunnatuilla tuotteilla. Hoito sisältää kuorinnan, puhdistuksen, hieronnan sekä naamion. Kasvohoidossa huomioidaan aina asiakkaan ihon erityistarpeet.

Jalkahoito 30 min 40€ / 60 min 75€

Lyhyempään hoitoon kuuluu päkiöiden ja kantapohjien raspaus, kynsien siistiminen sekä ihon kosteutus.

Kokonaisvaltaisempi tunnin hoito sisältää kovettumien poiston jalkapohjista, kynsien siistimisen sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Jalkahieronta 30 min 40€

Hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys sekä rentouttava jalkahieronta, joka sopii erityisesti  väsyneille jaloille.

Käsihoito 30 min 35€

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä kosteuttavan ja kevyen käsihieronnan.